RENAULT В УКРАЇНІ ЗАПУСКАЄ ПРОЕКТ ЗІ ВСТАНОВЛЕННЯ ГАЗОБАЛОННОГО ОБЛАДНАННЯ З КОМПАНІЄЮ BRC

новий двигун

Беручи до уваги прагнення клієнтів до оптимізації витрат на паливо для бензинових автомобілів, компанія Renault в Україні розробила проект співпраці з одним з найвідоміших світових лідерів в області проектування, розробки і установки газобалонного обладнання (ГБО), компанією BRC.

Основною перевагою співпраці є вигідна комерційна пропозиція встановлення ГБО клієнтам нових автомобілів відразу в дилерському центрі Renault з підтримкою гарантії імпортера на всій території України.

Важливе значення має офіційна підтримка технології встановлення обладнання як з боку офіційного представника BRC, так і з боку компанії Renault в Україні. Процес монтажу ГБО проводиться за затвердженими Технологічними картками, з програмуванням оптимальних для роботи двигуна калібровок електронного блоку управління ГБО.

На сьогоднішній день для клієнтів інших марок, які встановлюють обладнання ГБО самостійно і не в дилерських центрах, існує чимало незручностей, які в подальшому позначаються як на якості обслуговування, так і на гарантійних умовах виробників автомобілів.

Запорукою якісного обслуговування клієнтів з ГБО BRC є кваліфікація персоналу дилерського СТО Renault на належному рівні як в сфері конструкції електроніки автомобіля, так і в сфері ГБО. Єдина система встановлення обладнання від компанії Renault в Україні, відповідно до Технологічних карт BRC, дозволяє гарантувати оптимальну якість роботи двигуна протягом усього терміну служби автомобіля.

Дуже важливою умовою для оперативного вирішення складних питань діагностики, які виходять за рамки спеціальних знань фахівців СТО, є вірно налагоджена система технічної підтримки. Будь-яке питання з приводу ГБО вирішується оперативно за зверненням дилера із залученням фахівців технічного центру BRC і компанії Renault в Україні.

Непорозуміння з т.з. відповідальності сторін за ту чи іншу несправність виключаються, тому що безпосередньо імпортер несе зобов'язання перед клієнтом, як за якість автомобіля в цілому, так і за встановлене обладнання свого партнера, компанії BRC.

Дилерські центри Renault пройшли спеціалізоване навчання в компанії BRC, вони мають необхідні компетенції в обслуговуванні автомобілів ГБО, і сертифікацію в державних органах.

Перелік дилерських центрів Renault, залучених до проекту з BRC*

1.     

Європа плюс

Біла Церква

2.     

АІС Запоріжжя

Запоріжжя

3.     

Арма Моторс

Київ

4.     

Автомобільний центр Голосіївський

Київ

5.     

Автокрай

Київ

6.     

НІКО Прайм Мегаполіс

Київ

7.     

Авто Груп +

Одеса

8.     

АІС Авто Юг

Одеса

9.     

Автогор

Черкаси

10.  

АІС Чернігів

Чернігів

 

У разі необхідності технічного обслуговування або усунення несправності по гарантії, ремонт виконується незалежно від того, де знаходиться автомобіль і який дилерський центр є первинним установником ГБО. Власнику немає потреби звертатися в те місто і в той центр, в якому проводилося встановлення ГБО.

Обираючи Renault з ГБО від BRC Ви робите правильний вибір з точки зору «ціна - якість» і купуєте впевненість у вашому автомобілі, яку гарантує партнерство компанії Renault в Україні з компанією BRC.

*станом на 6.12.16.