СУПЕР КРЕДИТ НА АВТОМОБІЛІ RENAULT* ТА КАСКО**

СУПЕР КРЕДИТ НА АВТОМОБІЛІ RENAULT* ТА КАСКО**

Компанія Renault в Україні оголошує про вигідні фінансові умови придбання елегантного седана Megane, міського кросовера Captur та надійного помічника Duster в рамках власної програми фінансування Renault Finance. Тепер ці автомобілі можна придбати зі ставкою 0,01% на 3 роки ***.

У 2008 році бренд Renault розробив власну програму кредитування зі ставкою 0,01%. Завдяки привабливості кредитного пропозиції більше 20 тис. Клієнтів скористалися вигідними умовами кредитної програми Renault Finance, яка дозволила їм придбати бажані автомобілі Renault.

Тепер в списку моделей з акційними умовами кредитування за програмою Renault Finance можна знайти легендарний для українського ринку Renault Megane Sedan, новий яскравий кросовер Renault Captur та надійний бестселер Renault Duster.

Нові фінансові умови дозволяють придбати ці моделі з мінімальними кредитними витратами - 0,01% річних*** при оплаті вартості автомобіля протягом 3-х років.

 

 

 Аванс

 

Період фінансування, років

1-3

4-7

від 60%

0,01%***

 

12,90%

від 15%

8,90%

 

Бажаючі придбати Renault Megane Sedan, Renault Captur або Renault Duster можуть обрати зручний для себе щомісячний платіж, який варіюється в залежності від вартості автомобіля, суми авансу та терміну виплати. Більш детальну інформацію Ви зможете дізнатися в офіційній дилерській мережі Renault в Україні https://www.renault.ua/dealers.html.

Крім супер вигідної кредитної пропозиції на придбання автомобілів Renault Megane Sedan, Renault Captur або Renault Duster діє унікальна пропозиція КАСКО в кредит - фінансування КАСКО за ставкою фінансування автомобіля**.

Новий Renault Captur - найпопулярніший міський кросовер в Європі, обсяг продажів якого в 2016 році склав 215 670 одиниць. Його безліч можливостей в персоналізації задовольнять індивідуальні потреби навіть самого вибагливого клієнта. Вражаюча двоколірна схема забарвлення кузова пропонує більше 30 потенційних комбінацій нового Captur відповідно до особистих переваг. Також персоналізувати можна і салон автомобіля.

Легандарний седан Renault Megane - створений в рамках нової стратегії дизайну бренду Renault. Ця модель втілює hightech риси в дизайні і технологіях, які дарують унікальну можливість налаштовувати автомобіль під свій стиль та настрій. Елегантність та технологічність седана забезпечують водієві та пасажирам максимальний комфорт, а також високий рівень безпеки.

Renault Duster - популярний кросовер на ринку України, який гідно проходить найрізноманітніші випробування в найбільш екстремальних умовах. Його компактні розміри та невелика вага кузова забезпечують високу прохідність і хорошу маневреність в складних рельєфних та погодних умовах. У той же час, за рахунок динамічного дизайну Renault Duster гармонійно вписується в міський пейзаж та стає надійним помічником.

З 2015 року бренд RENAULT займає 1-е місце на автомобільному ринку України. Компанія Renault в Україні займає лідируючі позиції завдяки широкому модельному ряду, конкурентним цінам, власній програмі кредитування Renault Finance та кваліфікованій дилерськйі мережі

 

*Пропозиція діє з 10.11.2017 по 31.12.2017 року при придбанні автомобілів Renault Duster, Captur і Megane Sedan в дилерських центрах Renault на всій території України, за винятком тимчасово окупованих територій і територій, на яких проводиться АТО. Деталі на сайті renault.ua або за телефоном гарячої лінії 0800500 351. (всі дзвінки по Україні зі стаціонарних та мобільних номерів українських операторів зв'язку - безкоштовно)

**Мається на увазі надання кредиту на придбання КАСКО за кредитною ставкою 0,01% з щомісячною оплатою на строк дії кредиту, для забезпечення автомобілюя, придбання якого фінансується. Страховий партнер АТ «СК «АХА Страхування», ліцензія Держфінпослуг серія АВ № 483293 від 17.09.2009 р.

***Ви можете отримати кредит по програмі Renault Finance для придбання автомобіля Renault на наступних умовах: максимальний строк – 36 місяців, початковий внесок – 60% від вартості авто, максимальна сума – 2 600 000 грн., процентна ставка – 0,01 % річних (база нарахування 365 днів у році), комісія за видачу кредиту – 2,5 %, комісія за відкриття поточного рахунку – 80 грн., комісія за отримання витягів з ДРОРМ – 100 грн., комісія за отримання витягів з ДРРПНМ – 199 грн. Реальна процентна ставка становить від 2,46 % річних. Кредит надається у відділеннях Банку на всій території України за виключенням тимчасово окупованої території АР Крим та зони проведення АТО. Банк залишає за собою право змінювати умови кредитування. Про детальні умови кредитування дізнайтесь на сайті www.credit-agricole.ua або за телефоном: 0800305555. Кредитує ПАТ «КРЕДІ АГРІКОЛЬ БАНК». Ліцензія НБУ №99 від 12.10.2011.